AKTUELNO

Ana posetila porodični dom Dragojevića.

Portal Pink.rs kontaktirao je Biljanu Dragojević kako bi nam dala svoj komentar na gostovanje Ljube Pantović u emisiji "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom nam je majka Davida Dragojevića otkrila i da su on i njegova devojka Ana Korać trenutno u poseti Novom Sadu, kako bi se Koraćeva i Biljana bolje upoznale.

Foto: Pink.rs

Pročitajte: SMESTILA JE BRATU: Matora za Pink.rs otkrila koju poznatu pevačicu bi htela za sestru, a sve je ŠOKIRAO odgovor na temu PREVARE U BRAKU! (VIDEO)

Došli su Ana i David, da ostanu dva ili tri dana, pa idu nazad za Beograd. Skupilo se društvo, pekli smo roštilj. Imala sam želju da dođu, da se malo više upoznamo. Društvo naše, porodica, prijatelji - otkrila je Biljana.

Podsetimo, na samom početku ljubavne veze između Ane i Davida, Biljana nije podržala izbor svog sina, a u razgovoru nam je ispričala i šta sada misli o Koraćevoj.

Foto: Pink.rs

Davidov izbor je Davidov izbor. Prosto, tu se ne mešam. Okej, devojka je fina i kulturna. Ako njemu odgovara i meni odgovara. Da ne bude da menjam ploču, jer ja jesam stajala uz Aleksandru, dok nije počela da laže - odgovorila je Biljana.
View this post on Instagram

Moji decaci 👦🐈 ❤

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Koraćeva je objavila i fotografiju iz Novog Sada, na kojoj se nalaze David i mačor, a u naslovu slike stavila je komentar: "Moji dečaci".

M.P.

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

'